Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος: Διδακτική επίσκεψη στο Οινοποιείο Σπυροπούλου

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος επισκέφτηκαν το οινοποιείο Σπυρόπουλου στη Ν. Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης για να ενημερωθούν για τις αμπελουργικές εργασίες, τη λίπανση αμπελιού, τον τρύγο, την οινοποίηση, την παλαίωση, την εμφιάλωση του οίνου, της ρετσίνας και του τσίπουρου.

Είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, το αμπέλι, τις δεξαμενές οινοποίησης και τα άλλα μηχανήματα του οινοποιείου, τον άμβυκα για την παραγωγή τσίπουρου, να μιλήσουν με τους έμπειρους οινοποιούς για όλη τη διαδικασία οινοποίησης και να λύσουν πολλές από τις απορίες τους σχετικά με την παραγωγή του κρασιού.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *